sâmbătă, 23 ianuarie 2010

emisiunile din Romania

Emisiunile...care emisiuni ?
Pai cum care, alea care sunt asa jumate talk-show, jumate caterinca, jumate concurs, jumate premii in bani. Am zis bine ? Tipologia emisiunii generica (default) romaneasca.

Asa si ce-i cu ele ?
Cum ce-i cu ele...pai cum arata, ati vazut ? Eu d-abia acum m-am prins. Si ma uit la ele de vreo 4-5 ani. Se pare ca m-a facut cineva cu capu' pana acum.

Deci sunt niste oameni pe niste scaune pusi sa vada toti (adica unele scaune mai jos, unele mai sus pe vreo 4-5 randuri) care aplauda si rad mai mereu (probabil deoarece fiecare om primeste intre 50-100 RON dupa banuielile mele. Poate mai putin.)

Apoi mai sunt niste 6-7 gagici imbracate la fel, mai mult dezbracate, care dau bine la camera cand e cadrul pe ele, ai de ales, te uiti la invitatul penibil sau la decolteul sau chilotetii gagicii. Nu-i rau. Dar e total gresit. Sunt 7 tipe sau 10 la fel imbracate toate fara decolteu si chiloti. La care ma uit ? E penibil.

Ce mai e...lumina proasta (distribuita la fel in tot studioul), si multa ca la tzara.

Niste perdele si stelute ca sa se inchida studioul intr-un fel.

Invitati care mai de care mai panarama si mai pe langa subiect, mai ales ca insusi subiectul e pe langa subiect. 1% din emisiuni merita vazute. Restul sunt de umplutura. De ce ? Pai baiii, nu e platit canalu' e for free...si d-aia e asa..

Pai bine ma, platit, neplatit, noi ca romani, chiar asa de prosti si incompetenti suntem la categoria "cum sa faci o emisiune de 1hr pe o anumita tema si care sa fie placuta vizionarii unui target relativ larg?" ??????

da....dar de ce ? pentru ca....si aici nu intram in detalii. va lasam pe dvs. sa va ganditi.

Niciun comentariu: